Дома> Производи> Гумени чизми за дожд> Риболов чизми за дожд> Долги чизми за риболов
Долги чизми за риболов
Долги чизми за риболов
Долги чизми за риболов
Долги чизми за риболов
Долги чизми за риболов
Долги чизми за риболов
Долги чизми за риболов

Долги чизми за риболов

Начин на плаќање:L/C,T/T,D/P,Paypal

Инкотерм:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA

Мин. Со цел:1 Pair

Транспорт:Ocean,Land,Air,Express

Порт:shanghai,ningbo,lianyungang

Опис на производот
Атрибути на производо...

БрендXingyihcheng

Place Of OriginChina

За луѓеУнисекс

Способност за набавка...

ТранспортOcean,Land,Air,Express

Портshanghai,ningbo,lianyungang

Начин на плаќањеL/C,T/T,D/P,Paypal

ИнкотермFOB,CFR,CIF,EXW,FCA

Пакување и испорака
Продажни единици:
Pair
Риболов чизми за дожд

информација за продуктот

Fishing Boots

  • Прилагодлив уникатен дизајн: чизмите за дожд со средна цевка имаат совршена висина, а прилагодливото затворање на горната линија ги задржува дождот и остатоците, чувајќи ги вашите телиња безбедни од прскања и кал. Лесно е да се облече и да се соблече, само затегнете или олабавете ја за да ја прилагодите затегнатоста на горниот дел од чизмите за дожд. Обично избира минималистички и не-монотни бои, кои можат совршено да се совпаднат со која било од вашите облеки.
  • Не-лизгачки гумен ѓон: гумената на надворешната страна на тешката шема е не лизга и има силен зафат, а густата гумена ѓон спречува пункции и ги штити нозете додека обезбедува најдобар зафат на влажна и каллива земја. Машките чизми за вода се совршени за дождливи денови и работа на отворено, не само што е убава, туку и силна и издржлива.
Fishing Boots
  • Удобно и издржливо: Гумените чизми за риболов се изработени од облога за дишење за да ги задржите нозете ладни, а циркулацијата на воздухот е добра. Вие нема да почувствувате пот во гумени чизми за работа и можете да направите се што сакате да правите на отворено со пар четири сезонски чизми за дожд.
  • 100% водоотпорен: Многу е важно да ги одржувате нозете суви кога ловот, земјоделството, работењето и риболов, особено во студените температури. Лесните машки чизми за дожд се беспрекорни и водоотпорни и едно парче, што ви овозможува да ги одржувате нозете суви во дождливи денови. Горниот материјал е 100% водоотпорен, а надворешната обвивка е лесна за чистење и може да се избрише со водоотпорна крпа после употреба за да изгледа сосема ново.

Големина:

Adult S Size


Jiangsu Think It Long Imp & Exp Co., Ltd. е фабрика лоцирана во Хуајан, Кина. Специјализирано за производство на различни видови чевли, како што се гумени чизми за дожд, ловечки чизми за дожд, чизми за риболов, чизми за нуркање, чизми за сурфање, безбедносни чизми за дожд, итн.


Обичајната база на вашиот дизајн е добредојдена, слободно контактирајте го Ксингихенг со целосното дете!

Hotешки производи
Дома> Производи> Гумени чизми за дожд> Риболов чизми за дожд> Долги чизми за риболов
  • Испрати Испраќам барање

Copyright © 2024 Jiangsu Think It Long Imp&Exp Co., Ltd. Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати